Mac Windows

Hulp nodig bij Mac of Windows? De technische specialist staat klaar voor iedere fotograaf

Van harte welkom bij Valenza! Met veel ervaring in het vak kan Valentijn van Zanten u uitstekend van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar technische hulp met uw Mac of Windows software. In onderstaande tekst leest u op welke manieren Valentijn u van dienst kan zijn.

Mac WindowsWat kan ik voor u betekenen?

Kort gezegd bestaat de dienstverlening van Valenza uit het bieden van technische hulp aan iedere fotograaf. Hij ondersteunt de fotograaf bij al zijn of haar dagelijkse bezigheden. U kunt hierbij denken aan het kalibreren van beeldschermen en het vervaardigen van optimale kleurprofielen voor fotoprinters. Dankzij de passie voor zowel fotografie als techniek kunt u rekenen op de kennis en kunde van Valenza. Of u nu werkt op een Mac of met Windows, Valentijn kan u begeleiden en eventuele problemen snel voor u verhelpen. Ook wanneer u hulp nodig heeft met het maken van back-ups en dergelijke bent u bij Valenza aan het juiste adres.

Reken op professioneel advies

Bent u beginnend fotograaf of wilt u nieuwe software of apparatuur gaan aanschaffen? Of twijfelt u nog over Mac of Windows? Dan kunt u rekenen op professioneel advies van Valenza. Ook na de aanschaf kan Valentijn u helpen om vertrouwd te raken met uw nieuwe software en/of apparatuur. Zo weet u zeker dat u optimaal gebruikt maakt van uw investering! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

   Contact     Diensten