Fotograaf Amsterdam

Bent u fotograaf in Amsterdam of omstreken? Schakel Valenza in!

Valenza staat klaar voor iedere fotograaf in Amsterdam of omstreken. Als expert op het gebied van fotografie en techniek kan hij u op diverse vlakken van dienst zijn. Bent u dagelijks bezig met fotograferen en kunt u wel wat technische begeleiding gebruiken? Lees dan zeker even verder!

Een breed pakket aan deskundigheid

Iedere fotograaf in Amsterdam, maar ook daarbuiten, kan rekenen op de kennis en kunde van Valentijn van Zanten. Hij neemt uw kleur- en systeembeheer graag voor zijn rekening. Zo kunt u zich bezig houden met hetgeen dat u echt leuk vindt: fotografie! Dankzij zijn ruime ervaring in het vak kan Valentijn u een breed scala van diensten aanbieden. U kunt hierbij denken aan:

  • Het kalibreren van uw beeldschermen
  • Het vervaardigen van optimale kleurprofielen
  • Het correct instellen van uw systemen
  • Advies bij de keuze van uw software
  • Installeren en configureren

U als fotograaf weet als geen andere hoe belangrijk het is om uw kleurweergave op orde te hebben. Om deze zo betrouwbaar mogelijk te maken is het aan te raden om een specialist in te schakelen. Zo kunt u hoge kwaliteit aan uw klanten blijven leveren! Ook weet u met het advies van Valenza altijd zeker dat u optimaal gebruik maakt van uw dure apparatuur en/of software.

Service op afstanFotograaf Amsterdamd

Bij Valenza kunt u rekenen op een flexibele werkwijze. Dit betekent dat hij bij u op locatie kan langskomen om u te helpen met uw software, maar dat service op afstand ook mogelijk is. Wanneer u een probleem heeft met uw software of dergelijke, kan dit dus snel opgelost worden!

   Contact     Diensten