Epson printer

Installatie en configuratie van uw Epson printer

Van harte welkom bij Valenza! In 2004 heeft Valentijn van Zanten besloten om zijn twee passies, fotografie en techniek, te combineren. Dankzij zijn kennis en ervaring is hij in staat om een breed pakket aan deskundigheid aan te bieden, waaronder de installatie van uw Epson printer. Maar ook voor het configureren en upgraden van diverse andere (rand)apparatuur bent u bij Valenza aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Lees dan zeker even verder.

Epson printerOok voor advies en begeleiding

Heeft u onlangs een Epson printer of andere apparatuur gekocht? Valentijn weet als geen ander hoe uw apparatuur geïnstalleerd dient te worden, maar kan u ook uitstekend adviseren wanneer u nieuwe apparatuur wilt gaan aanschaffen. Dankzij zijn jarenlange ervaring in het vak weet hij als geen ander welke software passend is en waar u het beste op kunt letten. Na de aankoop maakt hij u graag wegwijs in de apparatuur, zodat u snel aan de slag kunt en alle mogelijkheden optimaal kunt benutten. Ook voor onderhoud aan besturingssystemen, software zoals Adobe Photoshop en firmware kunt u zijn expertise inschakelen.

Neem gerust contact op

Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw Epson printer of andere randapparatuur? Of zoekt u een systeembeheerder met ruime kennis en kunde? Kies dan voor Valenza! Neem gerust eens contact op om kennis te maken en om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact     Diensten