Color management

Color management: advies en begeleiding voor fotografen

Bent u op zoek naar een professioneel kleurbeheerder? Kies dan voor de expertise van Valentijn van Zanten. Hij kan uw gehele color management op zich nemen waardoor u zeker weet dat u optimaal gebruik maakt van uw software. Daarnaast kan hij u adviseren en begeleiden waardoor u snel vertrouwd zult raken met uw apparatuur. Door zijn passie voor fotografie en techniek te combineren kan Valentijn u helpen met diverse vraagstukken en problemen. Dagelijks staat hij klaar voor fotografen om bijvoorbeeld uw systeem correct in te stellen. Dit zorgt ervoor dat u een consistente kleurweergave heeft, van opname tot oplevering. Maar ook het vervaardigen van optimale kleurprofielen behoort tot zijn specialiteit.

Color managementUw kleurbeheer in goede handen

Bent u een fotograaf? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk color management is. Daarom kan Valentijn uw beeldschermen kalibreren en profileren. Dit is noodzakelijk om de kleuren op uw beeldscherm zo betrouwbaar mogelijk te maken. Hierdoor komt u bij het afdrukken niet voor teleurstellingen te staan. Regelmatig kalibreren is dus erg belangrijk om hoge kwaliteit te blijven leveren. Valentijn hanteert een flexibele aanpak en komt dus gerust bij u langs op de gewenste locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om op afstand te communiceren middels TeamViewer. U kunt rekenen op zijn snelle, adequate service. Ook wanneer u onverhoopt problemen krijgt met uw software en dergelijke zorgt Valentijn ervoor dat u snel weer verder kunt.

Heeft u vragen over color management of wilt u meer weten over Valenza? Neem gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier!

   Contact     Diensten