Calibratie printer

Laat de calibratie van uw printer over aan de vakman

Van harte welkom bij Valenza! Wilt u de calibratie van uw printer graag overlaten aan een expert? Dan bent u hier aan het juiste adres. Valentijn van Zanten staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u uw (rand)apparatuur snel weer kunt gebruiken. Al sinds 2004 biedt Valentijn een breed dienstenpakket aan op het technische vlak voor fotografen. Deze professionele technische hulp bestaat onder andere uit:

  • Calibratie van printers, beeldschermen en apparatuur
  • Het vervaardigen van optimale kleurprofielen voor fotoprinter
  • Zorgen voor een consistente kleurweergave op uw systemen
  • Installeren, configureren en updaten van software en (rand)apparatuur
  • Onderhoud aan besturingssystemen, software en firmware

Daarnaast kan hij u ook adviseren wanneer u besluit om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Aansluitend kan hij u begeleiden om wegwijs te worden in de digitale materie. Zo weet u zeker dat u de mogelijkheden van uw software optimaal benut!

Calibratie printerKunt u hulp gebruiken?

U als fotograaf zijnde weet als geen ander hoe belangrijk de calibratie van uw printer is. Met behulp van Valentijn van Zanten worden uw systemen correct ingesteld en hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Hierdoor blijft u hoge kwaliteit leveren en heeft u een consistente kleurweergave, van opname tot het leveren van het materiaal. Heeft u interesse in de diensten van Valenza en kunt u bijvoorbeeld hulp gebruiken bij de calibratie van uw printer? Bel dan naar 06-2304 8902 of mail mij. Ik kom graag bij u langs op de gewenste locatie. Ook is het mogelijk om service op afstand te krijgen, bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft of er zijn problemen met uw apparatuur. U kunt rekenen op de snelle, professionele service van Valenza!

   Contact     Diensten