Bewerking retouche

Professionele begeleiding bij uw fotobewerking/retouche

Er zijn veel diverse disciplines die vallen onder beeldbewerking of retouche. Het doel is echter vaak hetzelfde: het verbeteren en corrigeren van beeldmateriaal. Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw software? Valenza biedt professionele begeleiding voor fotografen. Onder andere Adobe Photoshop behoort tot zijn specialisaties. Heeft u onlangs nieuwe software aangeschaft of wilt u de mogelijkheden van uw huidige software optimaal benutten? Schakel dan de expertise in van Valenza.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wat betreft digitale beeldbewerking kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan het vrijstaand maken van een beeld, het vervangen van een achtergrond of het optimaliseren van de kleuren. Tevens kunt u Valenza ook inschakelen voor de calibratie van uw randapparatuur en dergelijke. Door uw systemen correct te laten instellen profiteert u van een consistente kleurweergave. Dit maakt uw beeldmateriaal een stuk betrouwbaarder. Kortom, voor professionele begeleiding wat betreft uw bewerking en retouche kunt u rekenen op Valenza. Als geen ander weet hij zijn kennis en kunde in te zetten en zo iedere fotograaf te helpen en begeleiden. Woont u niet in de regio Amsterdam? Dan is service op afstand ook mogelijk. U kunt rekenen op een snelle, professionele service!

Valenza komt graag Bewerking retouchebij u langs

Valenza is opgericht door Valentijn van Zanten. Hij komt graag bij u langs om professionele begeleiding te bieden. Ook wanneer u nieuwe software of apparatuur wilt aanschaffen kan hij u uitstekend adviseren. Wilt u ook hulp bij uw fotobewerking/retouche? Neem dan nu contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Diensten