Adobe Photoshop

Hulp nodig bij Adobe Photoshop? Schakel de expert in!

Bent u een fotograaf in de omgeving van Amsterdam? Dan helpt Valenza u graag bij het leren begrijpen van diverse software, waaronder Adobe Photshop, Adobe Lightroom en Phase One Capture One Pro. Sinds 2004 biedt Valenza een breed dienstenpakket aan voor fotografen, of het nu gaat om color management of het oplossen van software problemen.

Adobe PhotoshopBenut alle mogelijkheden van uw software

Bent u van plan om binnenkort nieuwe software aan te schaffen? Schakel Valenza dan in voor professioneel advies! Maar ook wanneer u de juiste apparatuur al in huis heeft, kan Valenza u helpen om vertrouwd te raken met de digitale materie. Zo weet u zeker dat u de mogelijkheden goed zult benutten. Dit geldt ook voor Adobe Photoshop. Deze complexe software biedt eindeloze mogelijkheden waar u als fotograaf veel voordeel uit kunt halen. Denk alleen al aan de eindeloze opties die u heeft wat betreft kleurgebruik. Deze ervaren specialist zorgt er graag voor dat u optimaal gebruik maakt van uw software middels advies en begeleiding. Hij komt graag bij u langs, maar ook service op locatie is mogelijk. Heeft u een korte vraag of een probleem, dan is uw probleem snel weer opgelost. Flexibiliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij Valenza.

Behaal de mooiste resultaten

Bent u een fotograaf en heeft u onlangs Adobe Photoshop aangeschaft? Kies dan voor professionele begeleiding zodat ook u uw kennis kunt verbreden en de mooiste resultaten kunt behalen! Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Graag tot ziens!

   Contact     Diensten